subota, lipnja 30, 2007

OBAVIJEST

Otvaranje jubilarnih desetih kazališnih susreta "Glumci u Zagvozdu" počima u 19 i 45. Molimo sve posjetitelje da zbog iznimno velikog interesa svoja vozila parkiraju na nogometnom igralištu. Kontrolu prometa će regulirati osim djelatnika MUP-a naši vatrogasci.

Goce

četvrtak, lipnja 28, 2007

Od Šestanovca do Splita - brzo i sigurno

Dragi prijatelji evo stigao sam u Split nakratko pa samo da se javim.
Upravo sam stigao autocestom od Šestanovca do Dugopolja zato obavijest svima da je 14 kn takorekuć simbolično jer voziš opušteno, a u kafiću toliko dođe jedna piva pa tko ne ide često za 15 min. je iz Šestanovca u Dugopolju i još 10 do Splita pa sad zamislite koliko se ušpara vrimena i predanja da netko ne izleti sa sporedne cesta.
Kad iduće godine bude otvoreno do Zagvozda onda smo do Splita za nekih 45 min. vrlo napredno

Neno Lončar

srijeda, lipnja 27, 2007

Puštena u promet dionica auto ceste Dugopolje Šestanovac




Prije otprilike dva sata u promet je puštena dionica ceste Dugopolje-Šestanovac u dužini 37km. Cestarina te dionice će se naplaćivati 14 kn, dok je ograničenje brzine 100 do 130 km/sat.
Zanima me obzirom da je premijer naglasio da će uskoro početi i izgradnja tunela sv.Ilija koliko da u to povjerujemo.
Sve se ti rokovi pomiču, a ništa od konkretnih poteza.
Živi bili pa vidjeli!

Piše: Goran Lišnjić - Goce


PROČITAJTE JOŠ NA STRANICI

Luka Čagalj i "Biokovske zvončice" osvojili Grand prix Imotske krajine

Luka Čagalj Željkov i "Biokovske zvončice" iz Zagvozda osvojile su ovogodišnji GRAND PRIX festivala pjevača "PRVI GLAS IMOTSKE KRAJINE". koji je održan u Imotskom. Na festivalu su nastupili učenici s područja Imotske krajine njih 26 se takmičilo za laskavi naslov najboljega amaterskog pjevača. Ocjenivački žiri koji je predvodio Augustin Ago Kujundžić prvu nagradu dao je Heleni Gudelj, dok je publika bila na strani zagvoških izvođača i dodjelila im je Grand prix.
Možda će Luka jednog dana krenuti glazbenim stopama svoga susjeda i popularnog pjevača zabavne glazbe Jole Joška Čaglja.