ponedjeljak, svibnja 18, 2009

Miroslav Gaće i Robert Čagalj idu u drugi krug

U prvom krugu za mjesto načelnika općine Zagvozd nijedan kandidat nije dobio potrebnu večinu. U drugi krug izbora idu Miroslav Gaće (HDZ-HSS) i Robert Čagalj (Nezavisni kandidat). Gaće je dobio 358 glasa, a Čagalj 123 glasa od 813 ukupno izašla birača. Za općinsko vijeće HDZ-HSS dobili su 302 glasa ( 5 vjećnika ), lista Mate Rako 132 glasa ( 2 vjećnika),lista Jurica Bartulović 107 glasova ( 1 vjećnik), lista Boženko Dedić 98 glasova ( 1 vjećnik ), HP-HPP 60 glasova ( 1 vjećnik ), HSP-DC-HNS (1 vjćnik ). Vijest radio Imotskog je netočna i nije dobivena od općinskog izbornog povjerenstva. Ukupno je 793 važećih glasačkih listića za izbor vijeća a za izbor načelnika 798 važećih listića.
Marko Čagalj, poštar

utorak, svibnja 12, 2009

Za moderni Zagvozd- lista MATE RAKO

Za moderni Zagvozd je lista kandidata Mate Rako na stranici na sljedećem linku

nedjelja, svibnja 10, 2009

Balotaši Zagvozda dogurali do polufinala

Balotaši Zagvozda na takmičenju za Prvenstvo Dalmacije u balotama igrali su u Imotskom. Više pročitajte klikom na ovaj link

petak, svibnja 08, 2009

Kandidati za načelnika Zagvozda na Radio Imotskom.

Kandidati za načelnika Zagvozda sudjelovali su u radio emisiji IZBORI 2009. Radio Imotskog
Objavljujemo emisiju na našem linku

Predstavili se kandidati za načelnika Zagvozda

U današnjoj emisiji posvećenoj Izborima Radio postaje Imotski sudjelovali su kandidati za načelnika općine Zagvozd. U emisiji su sudjelovali : Robert Čagalj, Miroslav Gaće, Boženko Dedić, Milan Dedić i Ivan Pirić. U emisiji nisu sudjelovali Mario Vuletić i Ivica Dedić.

Mi ćemo nastojati da na našoj stranici postavimo tonski prilog radijske emisije.

nedjelja, svibnja 03, 2009

Škiljo na novoj stranici

Naš Škijo se raspisao o stanju u našem Zagvozdu i šire. Od sada ga možete čitati i na stranici.Pa kako bi on to rekao: "Živ nam i veseo bio". Link njegove stranice nalazi se sa strane, a mi prenosimo tekst iz našeg FORUMA.

subota, svibnja 02, 2009

Predizborni skup u Zagvozdu

Danas je u Zagvozdu održan predizborni skup koalicije stranaka HDZ-a,HSS-a i HSLS-a.Na skupu su bili nazočni gosp.Živko Nenadić ( saborski zastupnik ),gosp Ante Sanader ( Župan splitsko-dalmatinski).Predstavljen je kandidat za načelnika gosp.Miroslav Gaće kao i zamjenik Boris Mlikota, te kandidati za listu za Općinsko vijeće;
Ivo Mušura,Tomislav Tomičić,Joško Kristić,Joško Kurtović,Dragan Svaguša,Zdenka Gudelj,Jakov Radić,Marija Mucić i Andrija Maslić.


Marko Čagalj, poštar